Yleiset ehdot ja säännöt

1. Soveltamisala

Nämä ovat NinnuHoo palveluiden yleisehdot, joihin asiakkaiden tulee sitoutua ennen asiakkuuden syntymistä (tunnin varaaminen, palveluiden ostaminen) ja noudattaa niitä asiakkuuden aikana. Nämä ehdot on voimassa 1.12.2021 alkaen (päivitetty 5.11.2023).

2. Asiakkuus ja palvelut

Asiakas voi harjoitella studiolla kertamaksulla tai sarjakortilla. Palveluiden ostaminen johtaa "asiakkuuteen".

Asiakkuus on aina henkilökohtainen ja asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotias voi olla asiakas ainoastaan huoltajan suostumuksella.

NinnuHoo pääasiallinen palvelu on ohjattu pilates, barre tai tanssiliiketerapiamenetelmien ohjaus. Palvelukuvaukset ja hinnat löydät nettisivuilta kohdasta Hinnasto.

Sarjakortit ovat voimassa 10 viikkoa ostosta. Harjoittelukertoja ei voi käyttää enää sarjakortin umpeuduttua. Asiakas on itse velvollinen huolehtimaan sarjakortilla jäljellä olevista kerroista.

NinnuHoo ei vastaa asiakkaille aiheutuneista vahingoista tai loukkaantumisista. 

Asiakkaan tulee saapua ohjauksiin ajoissa. 10 minuutin myöhästyminen tai saapumatta jättäminen johtaa varatun ohjauksen menetykseen eikä sitä korvata.  

3. Yleistä (terveys, varaukset, peruminen, maksaminen) 

Asiakas on itse vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii ohjaukset NinnuHoo tiloissa ilman riskejä. 

Asiakas osallistuu ohjauksiin omasta vapaasta tahdostaan ja omalla vastuullaan, tiedostaen siihen liittyvät loukkaantumisriskit.

Asiakas sitoutuu vakuuttamaan, ettei hänellä ole fyysisiä (esim. niska-, selkä- tai tukielinvammoja) tai psyykkisiä vammoja (akuutti hoidontarve). Asiakas on vastuussa itse kertomaan ohjaajalle rajoitteista (esim. raskaus, leikkaus) tai sairaus (sydänsairaudet tai silmänpainetauti). Asiakas tiedostaa, että kyseiset vammat taikka rajoitteet voivat aiheuttaa riskin hänen harjoitellessaan ohjauksissa. Mikäli asiakkaalla on edellä mainittuja vammoja taikka rajoitteita, asiakas osallistuu harjoitukseen täysin omalla vastuullaan. 

Asiakkaan tulee aina ensin keskustella ohjaajan kanssa ennen ohjauksiin osallistumista ja tarvittaessa konsultoida lääkäriä, fysoterapeuttia tai psykoterapeuttia. Jos ohjaukset nostavat pintaan vaikeita, käsittelemistä vaativia kokemuksia menneisyydestä tai jos sinulla on jokin huomiota vaativa perussairaus, on asiakkaan omalla vastuulla hakeutua terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle. 

Palvelun kohdistuessa alle 18-vuotiaan kanssa työskentelyyn (vanhempien luvalla), on huolen ilmaantuessa ohjaajalla, sosiaalialan ammattilaisena, aina velvollisuus ohjata asiakas sosiaali- ja terveydenhuollon pariin. 

Asiakkaalla on mahdollisuus varata palveluita varaaheti.fi/ninnuhoo/ -sivuston kautta. Yksityiset tapahtumat (polttarit, tyhy, ja syntymäpäivät) varataan aina lähettämällä tarjouspyyntö ninnu@ninnuhoo.fi.

Asiakkaan tulee saapua ohjauksiin ajoissa. 10 minuutin myöhästyminen tai saapumatta jättäminen johtaa varatun ohjauksen menetykseen eikä sitä korvata.

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa palveluita käteisellä, laskulla tai liikuntaseteleillä (Smartum, Epassi ja Edenred). Liikuntaseteleillä maksaessasi ole yhteydessä ninnu@ninnuhoo.fi.

Asiakas voi tehdä varauksen avoimiin ohjauksiin (ei worshopit tai muut suljetut ryhmät) viimeistään 120 minuuttia ennen tunnin alkua. 

Asiakkaalla on oikeus perua avoimet pienryhmäohjaukset kahdeksan (8) tuntia ennen, ilman että asiakas menettää ohjauskerran. Yksilö- ja pariharjoittelukerrat 24 tuntia ennen tunnin alkua ilman, että asiakas menettää harjoituskertaa. 

Suljettujen ryhmien (workshop) ilmoittautuminen on sitova. Lääkärintodistuksella on mahdollista sopia korvaava (arvokorttia) NinnuHoo palveluihin.

Mikäli ohjauksen minimi (2hlöä) osallistujamäärä ei toteudu, on NinnuHoo:lla oikeus perua ohjaus 1 tuntia ennen ohjausta. Peruuntumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

NinnuHoo palvelut eivät takaa sitä, että asiakkaalle löytyy aina sopivia aikoja.

Sarjakorttien voimassaoloajat löydät varaaheti.fi/ninnuhoo/ ja hinnastot sivulta.

Asiakas on itse velvollinen pitämään huolen jäljellä olevista sarjakortin käyttökerroista.