LEMPEÄ KEHO

Kuva: miljmphotography

LEMPEÄ KEHO  -ohjaus on luova terapeuttinen ohjausmuoto, jossa painotetaan kehon ja mielen yhteyttä. Ohjauksessa hyödynnän tanssiliiketerapiamenetelmiä. Tanssin ja liikkeen avulla voimme ilmaista tunteitamme, kertoa omaa tarinaamme. Ilman sanoja, oman tarinan kertominen voi olla tunnekokemukseltaan voimaannuttavampaa. 

Keho ja mieli viestii erilaisia tunnetiloja voimakkaammin ja lempeämmin liikkeen avulla. Jopa arvostavammin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa liikkua tai tanssia. Jokaisella meillä on ominainen tapa näyttää liikkeen avulla tunteita ja kertoa elämämme tarinaa. Välillä on vaikeaa löytää oikeita sanoja kuvaamaan tunnetta tai kertoa ääneen omaa tarinaa. 

Ohjaus ei vaadi osallistujalta tanssin osaamista tai erityistä fyysistä kuntoa eikä siinä keskitytä tanssin opettamiseen. 

Oma sydämeni tehtävä on tukea sinua kohti lempeää kehosuhdetta. Tuoden sinulle kyvyn kuunnella kehosi viestejä ja olemaan kehollesi armollisempi. Haluan tukea sinua kokemaan sen, mitä itse olen kokenut tanssin ja liikkeen avulla. Rauhaa, tietoisuutta, hyväksyntää ja voimaantumista. Käyttäen liikettä löytääksesi yhteyden kehoon ja mieleen. Tunnetta olla kokonaisuus ja kokonainen. Elossa. Saada mieltä ja kehoa tanssimaan yhdessä.

Ohjauksiani toteutan ryhmässä ja/tai yksityisesti vain sinulle. Jokainen yksilöohjaus suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan. Pystymme havainnoimaan kaikkea liikkeen avulla. Esimerkkeinä suhde omaan kehoon, vuorovaikutus, ihmissuhteet ja tunteet.

Minä luon ohjaukseen sinulle turvallisen ja kannatellun tilan, jolloin sinä saat mahdollisuuden keskittyä havainnoimaan oman kehosi viestejä. 

LEMPEÄ KEHO -ohjaus tukee sinun matkaasi esimerkiksi psykoterapian rinnalla. Kyseessä ei siis ole terapia, mutta on äärimmäisen voimakas syventämään matkaasi omaan itseesi ja vahvistamaan keho-mieli yhteyttä.

Kurssien ajanvarauksen löydät alla olevasta painikkeesta.

LEMPEÄ KEHO -Kurssi

Lempeä keho - kurssilla ohjaan sinua syventymään kehoosi. Lempeästi havainnoimaan, minkälainen suhde sinulla on omaan kehoosi.

Luon sinulle ohjatun, turvallisen ja kannatellut tilan syventyä syvälle sisimpääsi hengityksen ja liikkeen avulla.

Vahvistaen yhteyttä ja taitoa kuunnella kehon viestejä.

Viikonlopun workshop TULOSSA!

Hinta 55€

Kyseessä on  suljettu ryhmä.VARAA PAIKKASI 

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistan varauksesi sähköpostilla.

Kuvagalleria

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä!